Meteen naar de inhoud
De Webshop is tijdelijk gesloten. Bedankt voor je begrip en excuses voor het ongemak.

Hay Fever & Allergy relief

 8,95 12,95 incl. BTW

Hooikoorts en allergieën kunnen erg vervelend zijn en je dagelijkse leven behoorlijk beinvloeden. Onze Hay Fever & Allergy Relief thee blend bevat een zorgvuldig samengestelde mix van verschillende kruiden die bekendstaan om hun verlichtende eigenschappen. Deze kruiden werken samen om je immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingen te verminderen en allergische reacties te verzachten. Heerlijk om weer zorgeloos te genieten!

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Als je last hebt van hooikoorts of allergieën, dan begrijpen we dat dit je dagelijkse leven behoorlijk kan beïnvloeden. Daarom hebben we deze speciale thee blend samengesteld, die een natuurlijke ondersteuning biedt om de symptomen te verlichten en je weer volop van het leven te laten genieten.

Onze Hay Fever & Allergy Relief Thee blend bevat een zorgvuldig samengestelde mix van verschillende kruiden die bekendstaan om hun verlichtende eigenschappen. Deze kruiden werken samen om je immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingen te verminderen en allergische reacties te verzachten.

Onderstaande kruiden zijn van hoge kwaliteit:

Brandnetel

Brandnetel bevat een verbinding genaamd quercetine, die kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en allergische reacties. Behalve tegen hooikoorts, is brandnetelthee ook goed tegen huisstofmijt klachten. Dit komt dankzij de verschillende immuun versterkende stoffen in de brandnetel. Het plantje bevat onder andere vitaminen A, C, B1, B2, B5, B11 en vitamine E en K.

Rooibos 

Rooibos staat bekend om zijn histamine remmende werking. Het wordt daarom door sommige artsen ingezet bij voedingsallergie, eczeem, astma én hooikoorts. Rooibos zit ook nog eens vol met antioxidanten en heeft een balancerend effect op je zenuwstelsel.

Honeybush

Heeft een goede invloed op tanden, haren en botten en versterkt de weerstand door de aanwezigheid van antioxidanten.

Sinaasappel schil

Bevat veel vitamine C en antioxidanten. Oppepper voor je immuunsysteem helpt om hoest te verminderen.

Sinaasappel bloesem (Oranje bloesem)

Werkt kalmerend, verfrissend en herstellend. Het is een natuurlijke toner, die in te zetten is voor het gezicht, lichaam, haar en de nagels. Dit heerlijk zachte ingrediënt kalmeert zelfs de meest gevoelige huid. Oranjebloesem is een zachte reiniger die de opperhuid kalmeert en de huid verzacht.

Kurkuma 

Studies tonen aan dat kurkuma ontstekingsremmend werkt en kleine, chronische ontstekingen kan bestrijden.

Zoethout 

Werkt anti allergisch bij hooikoorts. Wordt voornamelijk gebruikt bij hoest en verzacht. Samen met de overige bestanddelen in een drank zorgt het voor een zoete smaak, verhoogt het de aanmaak van slijm en vergemakkelijkt zo het ophoesten.

Weegbree

Het blad van de Weegbree bevat iridoïden waarvan het hoofdbestanddeel aucuboside is. Aucuboside heeft een jeukstillende werking en is derhalve bijzonder geschikt voor de behandeling van huidaandoeningen en allergieën die met jeuk gepaard gaan.

Gember

Heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van allergische reacties. Gember thee kan ook helpen bij het verminderen van misselijkheid, hoofdpijn en andere symptomen van hooikoorts

Wilde tijm

Bevat veel vitamine A en C. Tijm is een geweldig kruid met prachtige voordelen. Zo zal het je immuunsysteem versterken door de hoge hoeveelheid vitaminen. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt bij infecties van de luchtwegen. Tijm lost slijm op waardoor het, net zoals zoethout, ervoor zorgt dat je makkelijker kan ademen.

Een tip: je kan thee zetten met tijm, maar je kan ook essentiële olie kopen en dit laten verdampen in een diffuser. De diffuser verspreidt een gezonde lucht in huis die goed is voor je luchtwegen.

Wilde Kamille

Heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van allergische reacties. Kamille thee kan ook helpen bij het kalmeren van geïrriteerde ogen en het verminderen van jeuk.

 

Het beste van alles is dat onze Hay Fever & Allergy Relief Thee volledig 100% natuurlijk is en geen kunstmatige toevoegingen of cafeïne bevat. Hierdoor is het een veilige en gezonde keuze voor dagelijks gebruik, zonder de bijwerkingen die sommige medicijnen met zich mee kunnen brengen. De thee is ook nog eens heerlijk vol van smaak.

Bij het bereiden van de thee adviseren we om een thee in een theezeef of theezakje in een kop heet water te laten trekken gedurende 5-7 minuten, zodat de kruiden hun volledige smaak en geneeskrachtige eigenschappen kunnen afgeven.

Drink 2 koppen per dag en zo kan onze Hay Fever & Allergy Relief Thee je helpen om de controle over je allergieën terug te krijgen, zodat je je kunt richten op de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Probeer het zelf en ontdek de natuurlijke verlichting die deze thee te bieden heeft.

Let op: Raadpleeg altijd een arts of medisch professional als je ernstige allergische reacties ervaart of als je medicatie gebruikt die mogelijk kan interageren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gewicht

100 gram, 50 gram, 20 gram

Andere suggesties…

  • Category:

    Tulsi antistress & herstel

     5,95 11,50 incl. BTW

    Tulsi, ookwel het heilige Basilicum (holy basil) genoemd heeft vele gezondheidsvoordelen.

    Het helpt het herstelmechanisme van het lichaam te ondersteunen als antioxidant. Tulsi helpt bij stress en is goed voor de luchtwegen. Daar hebben we nog wat andere krachtige groenten, (Gember en rode peper), fruit en kruiden aan toegevoegd. Onmisbaar in ieders keukenkastje.