Meteen naar de inhoud
De Webshop is tijdelijk gesloten. Bedankt voor je begrip en excuses voor het ongemak.

Ashwagandha (100 gram)

 14,95 incl. BTW

Deze wortel heeft vele positieve effecten op het menselijk lichaam en geest. Zo zou de Ashwagandha bevorderend werken tegen celveroudering, zorgt het voor een positieve gemoedstoestand, een beter uithoudingsvermogen, beter geheugen en cognitief vermogen. Het wortelpoeder heeft bovendien ook een angst-, stress- en ontstekingsremmende werking. Het is een ware lust opwekker voor zowel het vrouwelijke en mannelijk geslacht, Ashwagandha is een waar geschenk van de Goden.

 

 

Ashwagandha is een ware afrodisiaca met een verouderingsproces remmende werking! Deze oeroude Indiaanse wortel heeft zijn naam te danken aan zijn geur. Ashwagandha betekent namelijk in het Sanskriet “Paardegeur”. Deze Indiaanse wonderwortel, of in het Ayurvedische “Indiaanse Ginseng”, wordt geprezen vanwege zijn geneeskrachtige werking.

Ingredienten: 100% natuurlijke BIO Ashwagandha.

Effecten:

  • Één van de velen geprezen effecten van dit oeroude en veel gebruikte kruid is het vertragen van het verouderingsproces. Ashwagandha werkt namelijk celveroudering tegen. Dit betekent dat bijvoorbeeld nieuwe/bestaand rimpels op het gezicht minder snel zullen ontstaan of verdiepen.
  • Ashwagandha heeft een licht lustopwekkende werking, ondersteunt het geheugen en stimuleert het denkproces. Werkt stress, angst en ontstekingsremmend en heeft een antidepressieve werking.

Gebruik:

Ashwagandha poeder kan gecombineerd worden met vers fruit of een heerlijk vruchtensapje/smoothie. Ashwagandha kan dagelijks worden gebruikt mits er aan de dosis wordt gehouden van max 2 x 0.25 gram per dag voor een maaltijd.

Bewaaradvies:

Bewaar dit product op een koele en donkere plek zoals een keukenkastje en uit het bereik van kinderen.

Energie (kcal/kJ) 240 kcal / 1008 KJ
Eiwitten 3,33 g
Koolhydraten 46,6 g
Vetten 0,3 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 18,64 g
Natrium
Zout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gewicht

50 gram