Meteen naar de inhoud
De Webshop is tijdelijk gesloten. Bedankt voor je begrip en excuses voor het ongemak.

7 Paddenstoelen mix Biologisch (100 gram)

 24,95 incl. BTW

Forget about coffee! Deze 7 paddenstoelenmix is een geweldige boost voor je gezondheid. We hebben maar liefst 7 van de beste paddenstoelen ter wereld gebruikt voor deze bijzondere mix. Deze mushroom mix is niet voor niets zo populair. Het heeft o.a. een versterkende werking voor het immuunsysteem, werkt bevorderlijk voor de hersenen, het zenuwstelsel en de cellen. Paddenstoelen worden al eeuwen lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, om al het goede van verschillende paddenstoelen te benutten is deze 7 paddenstoelen mix ontwikkeld. Deze mix zit vol met antioxidanten en vitamines. Dit maakt het een uittekende versterker voor het immuunsysteem.

 

De 7 paddenstoelen mix bestaat uit de volgende paddenstoelen poeders:

Reishi

De krachtige werking van de Reishi is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium.

Verder bevat Reishi germamium. Deze stof ondersteunt het menselijk lichaam door de zware metalen uit het lichaam te halen.

Chaga

Chaga (Inonotus Obliquus Fuscoporia Obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek. In de wetenschap is deze zwam al vele decennia voorwerp van onderzoek, vooral vanwege de kanker-remmende en helende eigenschappen die eraan worden toegeschreven.

Shiitake

De Shiitake is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel.

Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zitten er per 100 gram 13 g eiwitten in.

Maitake

De Maitake (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Lion’s mane / Pruikzwam

De Pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Deze paddenstoel ondersteund het immuunsysteem en heeft een positief effect op het concentratie vermogen.

Cordyceps

Cordyceps is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Cordyceps stimuleert en versterkt het immuunsysteem en remt dit af wanneer het over actief is.

Tremella / Trilzwam

De Trilzwam (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron. Ook is deze paddenstoel rijk aan antioxidanten.

Mensen met een overactieve hersenwerking (ADHD / ADD) kunnen baat hebben bij deze mix. De reacties zijn erg positief op het gebruik hiervan.

Aanbevolen hoeveelheid: 1 theelepel per dag.

Kan prima gedronken worden als koffievervanger, maar kan ook bijv. door de yoghurt gedaan worden.

Aanbevolen gebruik 1 theelepel per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge voedingswaarde inneemt
Ingrediënten Chaga, Cordyceps, Maitake, Pruikzwam, Reishi, Shiitake, Trilzwam
Vitamines en Mineralen Kalium, Koper, Magnesium, Selenium, Vitamine D
Speciale Eigenschappen Biologisch, Halal
Land van teelt China
Land van productie China
Merk VehGro
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 249 Kcal / 1029 Kj
Eiwitten 16 g
Koolhydraten 16 g
Vetten 1.5 g
Verzadigde Vetten 0.3 g
Vezels 55 g
Natrium 0
Zout 0.04 g

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Gewicht

100 gram

Andere suggesties…

 • Criollo Cacao poeder biologisch (125 gram)

   12,95 incl. BTW

  Criollo cacao heeft talloze smakelijke toepassingen en is van uitstekende kwaliteit. De cacao is op volledig natuurlijke wijze gekweekt en geoogst. Dat houdt in dat zorg voor mens, dier en milieu centraal staat. Deze cacao is smaakvol en ook nog eens heel gezond en kan als microdosering gebruikt worden als aanvullend voedingssupplement. Proef deze gezonde superfood zelf.

 • Category:

  Dennennaalden thee

   4,50 12,95 incl. BTW

  Een heerlijke, krachtige, smaakvolle thee met helende eigenschappen.

  100% natuurlijk.

 • Ashwagandha (100 gram)

   14,95 incl. BTW

  Deze wortel heeft vele positieve effecten op het menselijk lichaam en geest. Zo zou de Ashwagandha bevorderend werken tegen celveroudering, zorgt het voor een positieve gemoedstoestand, een beter uithoudingsvermogen, beter geheugen en cognitief vermogen. Het wortelpoeder heeft bovendien ook een angst-, stress- en ontstekingsremmende werking. Het is een ware lust opwekker voor zowel het vrouwelijke en mannelijk geslacht, Ashwagandha is een waar geschenk van de Goden.