Meteen naar de inhoud
De Webshop is tijdelijk gesloten. Bedankt voor je begrip en excuses voor het ongemak.

Smudge pakket (energetisch reinigen)

 21,95 incl. BTW

Laat alle negatieve energie los met deze smudge reinigingsset! Met Witte Salie, Sint Jacobsschelp, heilig hout (Palo Santo), wierrookhouder en veer.

Categorie:

Het is fijn om een prettige energie te ervaren in de omgeving waar je het meeste bent. Of dat nu je thuis is, op je werk, of zelfs wanneer je in een hotel of vakantiewoning verblijft. Door de witte salie te verspreiden reinig je de omgeving positief en verdrijf je alle negatieve, verdrietige of kwade energie door de ramen of deuren naar buiten.

Deze witte salie  komt vers uit de bergen is wildgeplukt en heeft een uniek drogingsproces gehad waardoor de geur optimaal behouden blijft.

Reinigend en zuivert ruimtes, personen en edelstenen.

Let op: gebruik geen witte salie tijdens de zwangerschap.

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo  wordt in Zuid-Amerika gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt.

De schelp kan gebruikt worden voor het smudgen van salie of andere kruiden. Doe een beetje zand in de schelp, om de kans op barsten te verkleinen. De schelp is fragiel en slechts voor korte tijd vuurvast.

Tevens erg decoratief voor bijvoorbeeld edelstenen in te leggen.

LET OP
De Sint Jacobsschelp kan heet worden en bij zware oververhitting barsten. Brand de Palo Santo/Witte Salie om die reden maximaal 1 minuut. Zorg voor een hittebestendige ondergrond om de Jacobsschelp op te leggen. Gebruik hitte bestendige handschoenen. Inhaleer nooit de rook. Gebruik alleen in goed geventileerde ruimtes. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik van brandbare materialen houden. Vermijd contact met de kleren. Gebruik niet tijdens zwangerschap. Kan allergische reacties veroorzaken. Droog bewaren. Zorg dat er niks meer brandt of smeult als u de kamer verlaat.

Gebruik de houten wierrookbrander om wat langere tijd een heerlijke geur te verspreiden en/of met energetisch reinigende wierrook.

De setjes  kunnen qua kleur iets afwijken van de foto.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…