Meteen naar de inhoud
De Webshop is tijdelijk gesloten. Bedankt voor je begrip en excuses voor het ongemak.

Sleep, dream & manifest

 17,95 incl. BTW

100% Natuurzuivere Etherische Olie

Dit is de krachtige blend die je kiest als je goed en diep wilt slapen en manifesteren.

Categorie:

Er zitten verschillende natuurzuivere etherische oliën in die er voor zorgen dat je ‘uit je hoofd gaat’ en ‘naar meer in je lichaam komt. Je kunt met deze geur op een dieper niveau mediteren vanuit je onderbewustzijn, zodat jouw manifestaties sneller naar je toekomen. In de diepte zit je basis en ervaar je veiligheid en kun je je overgeven aan slaap, zodat je in je dromen doorgaat met manifesteren en gebruik maakt van de wet van de aantrekkingskracht.

Je slaapt dieper en rustiger en je wordt uitgerust wakker met een duidelijke visie van hetgeen je wilt manifesteren. Om je manifestatie kracht bij te zetten kan je ook nog een moodboard maken.

Terwijl je deze maakt kun je een heerlijke thee drinken van Healings4you. Wanneer je de geur opnieuw ruikt, worden jouw zintuigen weer gestimuleerd om open te staan voor jouw manifestatie.

Ingrediënten:

Lavendin Ardèche, Bergamot, Rozemarijn, Ylang Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem.

Hoe te gebruiken:

Doe 3 tot 7 druppels in de Aroma Diffuser – Verdamp de geur overal waar je wil. Laat geen kaarsje branden! Je kan de geur ook verdampen gedurende de dag of avond in de huiskamer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Inhoud (ml)

10 ml