Meteen naar de inhoud
Thee verbindt, thee geeft rust.

Thee voor iedereen

De dagen dat je zomaar een kopje thee dronk zijn voorbij.

Bij Healings4you streven we ernaar om de beste producten te verkopen, maar dan wel voor een mooie, eerlijke prijs. Onze theeën zijn dan ook met veel zorg uitgezocht en samengesteld. Ze zijn van de allerbeste kwaliteit, met liefde samengesteld en uitgekozen. En dat proef je.

De theeën van Healings4you zien er ook nog eens prachtig en kleurrijk uit. Het thee feest begint al bij het aanzien en de heerlijke geuren komen je tegemoet wanneer je de verpakking opent. Onze verse theeën zijn met hun unieke samenstelling een werkelijke smaakbeleving.

Laat jezelf verrassen of geef iemand een smaakbeleving cadeau. Regelmatig worden er cadeauverpakkingen verkocht op de webshop.

De smaak van onze thee onderscheidt zich door de versheid en de unieke samenstellingen die je nergens anders kunt vinden. Ook gebruiken we bij onze thee veel minder verpakkingen en zo houden we rekening met een schoon milieu.

Thee, zoals je het nog
nooit gedronken hebt!

Krachtige kruiden
en specerijen

Met de kracht van de natuur hebben we meer grip op onze gezondheid. Wie regelmatig kruidenthee drinkt weet hoe krachtig dit kan zijn. In de theeën van Healings4you zitten zowel kruiden als specerijen, waardoor ze extra ondersteunend voor jouw gezondheid zijn.

Het theeconcept van Healings4you is te gebruiken bij je thuis, in je bedrijf, in je horecazaak en ga zo maar door. Wat is er mooier dan een kopje verse en prachtig ogende thee te serveren?

Laat je klanten de luxe proeven, zien en ruiken. Elke maand komen er nieuwe theesmaken en samenstellingen bij. Ook kan je zelf thee samenstellen en zijn er nog diverse theesoorten verkrijgbaar die niet op de webshop staan.

Losse thee serveren is niet alleen erg lekker, maar ook gezond en absoluut goedkoper dan het serveren van zakjes thee. Bij Healings4you vind je alles wat je nodig hebt om thee op een mooie en handige manier te serveren. Informeer eens naar de mogelijkheden als jij je thee zakelijk wilt inkopen.

Thee voor jou
of je bedrijf