Meteen naar de inhoud
Een aanwinst voor je interieur en FUNCTIONEEL

Aroma Diffusers

De Aroma Diffusers van Healings4you zijn een match geworden door hun prachtige uiterlijk, kwaliteit en functionaliteit. Het was liefde op het eerste gezicht! Te gebruiken voor het hele gezin.

Met onze Aroma Diffusers kom je thuis. Het prachtige uiterlijk, gecombineerd met de beste, natuurlijke geuren zijn ze oogstrelend, sfeervol en oh zo functioneel. Makkelijk te bedienen vanuit de bank, stoel of bed. Met of zonder lichtstreep.

Wij wisten het meteen….Het was liefde op het eerste gezicht!

Aroma Diffuser Fresh start Oak wood
Aroma Diffuser Vintage Ambiance

Een Aroma Diffuser is een apparaatje wat helpt je huis super fris en vrij van nare geurtjes te houden. Een Aroma Diffuser is dus een luchtbevochtiger en geurverspreider ineen. Geschikt voor aromatherapie of voor de verspreiding van een heerlijke geur in de gewenste omgeving. Samen met onze 100% natuurlijke etherische oliën bepaal jij de geur en de gewenste sfeer. Vergis je niet in de kracht van aromatherapie! Aromatherapie is een eeuwenoude vorm van therapie die gebruikt wordt om positieve invloed te hebben op de gemoedstoestand en lichaam & geest te laten ontspannen bij zowel mens als dier.

Het helpt daarnaast de luchtvochtigheid op peil te houden. Na het toevoegen van etherische olie aan het water krijgt de verneveling een heerlijk geur die jouw huis op een simpele en effectieve manier fris laat ruiken. De Aroma Diffusers met LED verlichting zijn een extra lichtpuntje voor uw interieur en sfeer.

De Aroma Diffusers voor de kids zijn met hun vriendelijk uiterlijk een waardevolle en speelse toevoeging op elke kinderkamer.

Tevens kunnen ze als nachtlampje dienen en de kleintjes zullen heerlijk wegdromen met natuurlijke, zachte geuren. Bekijk onze oliën eens die speciaal voor de kleintjes zijn samengesteld. Ze kunnen veilig gebruikt worden, omdat ze 100% natuurlijk zijn.

Aroma Diffuser Koala bear with nightlight